You are currently viewing Avantaje si dezavantaje ale bucatariilor echipate cu electrocasnice incorporabile

Avantaje si dezavantaje ale bucatariilor echipate cu electrocasnice incorporabile

Bucatariile sunt de departe cele mai aglomerate spatii dintr-o casa. Asadar, suntem nevoiti sa le organizam cat mai bine. Electrocasnicele incorporabile va vor oferi mai mult spatiu liber pentru a aduce bucatariei un aspect mai curat si mai atractiv.

Totusi, pentru a-ti echipa bucataria cu incorporabile si mobilier potrivit ai nevoie de o suma considerabila de bani.

Avantajele incorporabilelor de bucatarie

Electrocasnicele incorporabile nu sunt doar pentru cei ce cauta sa economiseasca spatiu, ci si pentru persoanele care tin cont de estetica bucatariei. Nu vor mai exista spatiile dintre obiectele de mobilier si electrocasnice, practic incorporabilele vor face parte din bucatarie, oferind incaperii un aspect modern si organizat.

Multe dintre electrocasnicele incorporabile produse in prezent au un design care se amesteca perfect cu estetica bucatariilor moderne, dar exista si variante de electrocasnice care pastreaza aspectul vintage pentru cei ce prefera acest stil. Gasiti exemple de cuptoare incorporabile rustice pe cuptorincorporabil.ro.

Dincolo de toate aceste aspecte, un lucru e sigur si anume ca electrocasnicele incorporabile sunt usor de utilizat si intretinut. Mai mult de atat, vei salva foarte mult din suprafata utila a bucatariei. Actualmente, incorporabilele reprezinta cea mai buna solutie pentru bucataria ta.

Electrocasnicele incorporate in mobila sunt versatile si mult mai permisive in ceea ce priveste modul de alimentare, prin asta intelegand ca poti oricand sa faci un mix intre doua electrocasnice alimentate diferit.

Suntem intr-o perioada in care e simplu sa gasesti o plita cu panou de control tactil sau un cuptor pe care sa-l conectezi la smartphone.

Dezavantajele incorporabilelor de bucatarie

Un prim mare dezavantaj al electrocasnicelor incorporabile este dificultatea de a le muta sau a le schimba pozitia. Odata montate, ele vor depinde de locatia obiectelor de mobilier de care apartin. Daca vorbim de incorporabile pe gaz, ele vor fi pozitionate in punctul cel mai apropiat de racordul de gaz.

Al doilea si ultimul dezavantaj major il constituie pretul. E scump sa gasesti mobila potrivita si sunt sanse mari sa fii in ipostaza de a face mobilierul la comanda, pe baza dimensiunilor electrocasnicelor achizitionate. Si pretul incorporabilelor poate fi un motiv de ingrijorare, dat fiind faptul ca exista cuptoare care ajung sa coste cat un aragaz.

Ca o concluzie generala, atata timp cat costurile nu reprezinta un impediment pentru alegerea incorporabilelor pentru bucataria ta si consideri ca ai gasit un mod eficient de a organiza obiectele din incapere, fara a fi nevoie sa faci modificari majore pe viitor, atunci poti face pasul spre cea mai buna solutie de a-ti moderniza bucataria.

Sursa: http://www.ziare.com

Lasă un răspuns