Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
  Informatii despre produse
 mobilataonline.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date ori anumite probleme de ordin tehnic pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

  Contract

Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul mobilataonline.ro va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp consultantul de vanzari SC. BRAD SRL va contacta clientul pentru confirmarea comenzii.

Pana la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari aceasta nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru SC. BRAD SRL.

Momentul incheierii Contractului la Distanta il constituie momentul confirmarii comenzii de catre consultantul SC. BRAD SRL si emiterea facturii proforme.

Contractul la distanta este reglementat prin OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si reprezinta un contract de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Comanda confirmata insotita de Factura Proforma vor fi transmise de SC. BRAD SRL clientului prin e-mail determinand rezervarea provizorie a marfurilor din comanda pentru 24 ore. Daca clientul a optat pentru plata prin Ordin Bancar sau prin Internet Banking efectuarea platii in acest interval de timp va determina rezervarea definitiva a marfurilor. Clientul poate confirma efectuarea platii prin e-mail sau telefonic dar livrarea marfurilor se va putea efectua numai dupa ce banca respectiv SC. BRAD SRL va confirma incasarea.

  Comenzi
  Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
 Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Dupa plasarea comenzii veti fi contactati de un reprezentant al firmei pentru confirmare si stabilirea detaliilor de transport.
 Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si SC. BRAD SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC. BRAD  SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
 Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
 SC. BRAD SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Service si Garantie

 • Fiecare produs comercializat de SC. BRAD SRL beneficiaza de termenul de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare, respectiv 2 ani. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si nici un Client nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata.
 • Fiecare produs livrat catre CLIENT va fi insotit de Certificat de Garantie si Declaratie de Conformitate.
 • Lipsa Certificatului de Garantie si a Declaratiei de Conformitate va fi semnalata in termen de 48 ore de la receptia Bunurilor pe adresa: contact@mobilataonline.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • In cazul in care  nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care SC. BRAD SRL ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de SC. BRAD SRL in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.
 • In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat, respectiv 15 zile, SC. BRAD SRL va informa Clientul prin E-mail si/sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre SC. BRAD SRL a unui raspuns din partea Clientului sau imposibilitatea contactarii Clientului la datele de contact indicate in termenul precizat se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, SC. BRAD SRL va inapoia sumele platite.

 Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:

 • Montarea articolelor de catre o alta firma decat SC.BRAD SRL sau de catre o persoana fizica/grup de persoane fizice sau orice alta entitate (singurele entitati autorizate sa efectueze montaj si care nu afecteaza valabilitatea garantiei sunt tamplarii SC.BRAD SRL).
 • Folosirea articolului in alte scopuri/conditii decat cele pentru care a fost produs
 • Utilizarea produsului in scopuri profesionale, regim industrial sau in locuri publice fara a avea in prealabil acordul scris al vanzatorului
 • Modificarea (orice interventie asupra articolului, care modifica structura / culoarea / forma / destinatia initiala a acestuia) inclusiv repararea lui (de ex.: vopsire, debitare, perforare, taiere, cusut, etc., inclusiv anexarea prin lipire/sudare etc. a unor elemente straine de structura initiala a acelui articol)
 • Spargerea, zgarierea si/sau ciobirea produselor din sticla ori materiale similare (ceramica, etc.) sau casante (oglinzi, etajere, fete de usi, decoratiuni, etc.).
 • Articole de igiena fara ambalaj original sau care au fost utilizate (saltele) ori utilizate sau curatate impropriu (solutii de curatat inadecvate, nerespectarea conditiilor mentionate pe eticheta / ambalajul / instructiunile de folosire ale articolului)
 • Deteriorari cauzate de o depozitare inadecvata (de ex. in conditii de umiditate)
 • Deteriorari cauzate de o curatare inadecvata
 • Decolorarea articolului sau a unor parti ale acestuia ca urmare a unei expuneri de durata la soare ori intemperii ori alte surse puternice de lumina/caldura
 • Deteriorari cauzate de depozitarea articolului in aer liber/calamitati
 • Deteriorari survenite in urma unui furt/tentative de furt, acte de vandalism, incendiu, etc.
 • Deteriorari existente la momentul achizitionarii articolului, de care cumparatorul a fost informat si pentru care a primit o reducere a pretului
 Politica de retur
  Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale .
 Confidentialitatea datelor personale
 mobilataonline.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
 Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare sau adresa de facturare.
 Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre mobilataonline.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
Copyright
 Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Limitare de responsabilitate
 Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, sau din alte motive.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de email-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Modalitati de plata

 • Plata la destinatie – Ramburs (doar in numerar)
 • Plata in magazin numerar sau cu cardul prin POS
 • In rate prin partenerii nostri: Star BT (6 rate), CETELEM, TBI
 • Plata prin transfer bancar prin internet banking. Se poate folosi aplicatia de internet banking din banca unde clientul are deschis cont . Dupa lansarea comenzii online , un consultant mobilataonline.ro va va contacta pentru a stabili detalii referitoare la comanda. Dupa procesarea comenzii , se va emite factura proforma in baza careia se poate efectua plata in unul din conturile bancare puse la dispozitie de catre mobilataonline.ro
 • Plata prin Ordin de plata se poate face numai in baza facturii proforme emise de mobilataonline.ro. Toate datele vor fi furnizate de catre un reprezentant mobilataonline.ro. Livrarea marfii se face dupa confirmarea incasarii de catre banca. Plata se poate efectua in urmatoarele conturi:
 Dispozitii finale
 Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
SC.BRAD SRL
 • Sediu social:
 • Email: contact@mobilata.ro
 • Tel: 0765.212.190
 • Reg. Com: J28/681/1994
 • Cod fiscal: RO 6082689